Vilalta a la taula de mobilitat elèctrica a Pamplona

 VILALTA A LA TAULA DE MOBILITAT ELÈCTRICA A PAMPLONA

El passat 16 de setembre es va celebrar la Taula de mobilitat elèctrica a la ciutat de Pamplona.

Vilalta Corporació va formar part de l'organització d'aquest esdeveniment i va participar activament amb aquest. Els assistents van identificar els reptes que planteja la mobilitat elèctrica i van desenvolupar dinàmiques de grup per a generar idees entorn d'ella.

L'acte va comptar amb la presència del delegat de Vilalta Corporació a Navarra i Aragó, José Francisco Fidalgo, Pere Vilalta i Fernando Moreno. Aquest últim va proposar com a expectativa buscar les solucions per a l'ampli parc automobilístic que no disposa de plaça de pàrquing a les ciutats. D'altra banda, Pere Vilalta, va exposar la perspectiva de la companyia com a operadors en la temàtica d'avanç de la mobilitat.

La jornada va continuar amb una divisió dels assistents en cinc grups. Als equips se li van plantejar diferents reptes sobre els quals treballar i plantejar solucions. Els temes tractats van ser: un nou model de mobilitat, sensibilització i formació a la ciutadania, coordinació i integració i el paper de l'Ajuntament (nivell legislatiu i impulsor).


6/10/2022

Tornar al llistat