Energia i serveis VILALTA

Equip VILALTA

  Des del moment de la nostra fundació VILALTA Corporació hem forjat la nostra història consolidant la formació d’un equip huma multidisciplinar i capaç de gestionar integralment tots els aspectes propis del nostre negoci.

  El que hem estat, som i serem és fruit de la creació d’aquest equip humà que, responsablement, s’ha transformat en l’artífex de la nostra llarga i profitosa trajectòria. Un equip de presones al servei de persones, amb l’objectiu comú de prestar la millor experiència possible al nostre client quan demana i/o adquireix el nostres productes i serveis.

  L’equip de treballadors de Vilalta està conformat actualment per una setentena de persones. Que inclou des dels propis socis propietaris de l’empresa i els administradors fins el personal de manteniment d’espais, establiments, oficines, flota de vehicles i equips. A Vilalta dotem de la formació específica a cada professional al seu àmbit de responsabilitat. Adequant-nos a la contemporanitat de l’activitat en un procés dinàmic de formació continuada per assolir les exigències del mercat i les normatives legals amb plenes garanties