Incorporem noves instal·lacions fotovoltaiques

Incorporem noves instal·lacions fotovoltaiques

A la província de Tarragona Vilalta Greenergy ha fet diverses instal·lacions fotovoltaiques. Una d'elles en un viver en Barberà de la Conca, consta de 50 plaques solars que produiran 26.700 kw/h a l'any. Aquesta instal·lació s'ha dut a terme després de guanyar una licitació del Consell Comarcal de la Conca de Barberá.


Al municipi de Constantí, un dels seus restaurants ha efectuat una instal·lació fotovoltaica de 20 plaques que generarà 12.300kw/h a l'any.


La Secuita, Vilalta Greenergy ha generat un hort solar. Compta amb 20 plaques solars que permetran realitzar autoconsum a un habitatge particular. A aquesta instal·lació s'han incorporat 4 bateries de liti que permetran la seva recàrrega mitjançant la producció d'energia solar. Amb elles, l'habitatge podrà continuar proveint-se durant les hores sense sol sense la necessitat consumir kws de la xarxa elèctrica.


A Rocafort de Queralt també s'ha fet una instal·lació fotovoltaica destinada a autoconsum. Aquesta disposa de 42 plaques, generaran 22.000 kw/h a l'any i proporcionarà energia a un restaurant, una casa de turisme rural i un habitatge particular.


A la ciutat de Tarragona una comunitat de veïns i un habitatge particular han incorporat una instal·lació fotovoltaica. En el cas de la comunitat de veïns, el bloc compta amb 13 plaques solars destinades a autoconsum, la qual cosa els permetrà estalviar un 60% del seu consum anual actual. En l'habitatge particular s'han instal·lat 15 plaques i incorporat 4 bateries de liti, la qual cosa els proporcionarà fins a un 90% del seu consum anual.


A un hotel balneari en Coma-Ruga s'està duent a terme una instal·lació fotovoltaica Vilalta Greenergy. Aquesta s'executarà en dues fases, la primera ja ha finalitzat i la segona s'està duent a terme actualment.


A la província de Saragossa, Vilalta Greenergy ha fet una instal·lació fotovoltaica en un balneari en la localitat d'Alhama de Aragón. Aquesta disposa d'un total 216 plaques distribuïdes entre la teulada i dues pèrgoles en l'aparcament del balneari.


30/3/2022

Tornar al llistat