Vilalta Corporació ponent en l'acte de l'Institut Català de Finances a Tarragona

Vilalta Corporació ponent en l'acte de l'Institut Català de Finances a Tarragona
El passat 15 de setembre Vilalta Corporació va participar en l'acte de l'Institut Català de Finances (ICF) com a ponent a la taula rodona. 

La primera trobada per al creixement econòmic sostenible va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. L'esdeveniment va comptar amb diàlegs sobre els reptes de futur del teixit empresarial i els temes estratègics de l'economia i les empreses.

Aquest acte va estar presidit per Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, qui es va encarregar d'inaugurar aquesta sessió. Al seu discurs d'obertura, el conseller va encoratjar a les empreses a continuar invertint, innovant i apostant pel país davant el context econòmic actual.

ICF va convidar al director general de Vilalta Corporació, Salvador Devesa, a compartir amb els més de seixanta empresaris que van assistir a l'acte el projecte de diversificació i expansió de Vilalta, en el qual Institut Català de Finances està participant.

Per a concloure l'acte, es va portar a terme tres tallers simultanis sobre els fons Next Generation, digitalització i sostenibilitat.

4/10/2022

Tornar al llistat